Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 4 juni 2017

IN MEMORIAM: MOLLY PETERS (1942-2017)

Afgelopen dinsdag (30 mei) is in Engeland model en actrice Molly Peters (1942-2017) overleden.
Molly is begonnen als model in de stal van de Engelse fotograaf Harrison Marks en wordt in 1965 ontdekt door regisseur Terence Young, die haar aanneemt voor zijn nieuwste produktie, de James Bond film Thunderball.
Daarin speelt ze Patricia Fearing de eigenares van een gezondheidsclub waar James op vakantie is. Ze heeft de twijfelachtige eer het eerste Bondmeisje te zijn dat zich in beeld van haar kleren ontdoet.
Daarna heeft ze nog meegewerkt aan 6 produkties, zowel voor voor bioskoop als TV. Onenigheden met haar agent hebben een luisterrijke loopbaan in de weg gestaan. Reeds in 1968 valt voor haar het doek weer.
Molly Peters is 75 jaar geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen