Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 5 mei 2010

PIN-UP VAN DE WEEK (week 18)

Deze week gaat de beurt naar Diana Dors (1931-1984). Eerder deze week is ze al voorbij gekomen in een advertentie, nu als pin-up.

Diana Dors wordt over het algemeen beschouwd als het Engelse 'antwoord' op Marilyn Monroe, maar is ondanks haar bijdrage aan meer dan 100 produkties goeddeels blijven staan in de schaduw van haar illustere voorbeeld.

Evenals Marilyn heeft Diana ook gezongen. Dat is dan ook de direkte aanleiding geweest voor de oprakeling van deze filmdiva. Ik hoorde namelijk deze week het lied So Little Time en dacht, dit verdient meer aandacht. Wie het wil horen (er zitten geen beelden van Miss Dors bij) klikt hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten