Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

RICK DE KIKKER

Op deze extra pagina van HET VERZAMELOORD komt zoveel mogelijk merchandise te staan van Rick de Kikker, een TV-serie die poppenmaker Joop Geesink gemaakt heeft in 1967.

RICK DE KIKKER
‘Als Rick de Kikker zingen wil, rikkerdekikker-dekik / Dan houdt geen kikkertje zich stil, rikkik rikkik rikkik / En als hij zijn vertelboek pakt, van wel 3 duimen dik… / Dan geeft er in het hele kikkerbos / Geen kikker meer een kik’

Servies

Blik
Blik met een doorsnee van 21 cm en een hoogte van 28 cm. Dit is (helaas) niet het originele deksel. Oorspronkelijk is dat rood.




Platte poppetjes
platte plastic poppetjes in een voetstukje, waardoor ze kunnen blijven staan



Kaars
Pop

Beurs

Kapstokken

Singles























Sleutelhangers


Dekselse onderzetters (nrs. 1 - 6)
de deksels van glazen potjes (ik weet niet meer wat er in zat), die - na het leegmaken - gebruikt konden worden als onderzetters


Ansichtkaarten (nrs. 1 - 9)

puzzles
Pin-Kwin (groot, serie 1, nrs. 1 - 3)

Pin-Kwin (groot, serie 2, nrs. 1 - 3)


Pin-Kwin (klein, serie 1, nrs. 1 - 3)


Clipper (groot, kartonnen deksel-serie, nrs. 1 - 4)


Clipper (groot, plastic deksel-serie, nrs. 1 - 6)


Stripverhaal
Rick de kikker en de gestolen Gemeentekas