Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 19 december 2012

DRIE JAAR VERZAMELOORD

Vandaag is het precies 3 jaar geleden dat het eerste bericht verscheen op HET Verzameloord. Nu - ruim 1500 berichten verder - bestaat het 'oord' nog steeds. Levendiger als nog nooit. Nog altijd verschijnt er dagelijks minstens één bijdrage en dat blijft HET Verzameloord doen, ook in het nieuwe jaar.
Ik wil alle vaste bezoekers bedanken voor hun reguliere bezoekjes en natuurlijk ook alle niet vaste bezoekers. Samen hebben jullie de teller bijna op 100.000 gezet. Fantastisch!
Ook wil ik bij deze alle mensen bedanken die hebben gereageerd op het een of het ander. Fijn om aanvullingen te krijgen of korrekties. Ga daar mee door.
Op naar het volgende jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten