Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 9 maart 2019

DOCTOR WHO JAARBOEK 1-2

De TV-serie Doctor Who is één van de langstlopende reeksen op de Engelse televisie. De originele serie telde maar liefst 688 afleveringen, verdeeld over 26 seizoenen (1963-1989). Zeven verschillende akteurs hebben de titelrol vertolkt. Vandaag een jaarboek uit 1975, toen Tom Baker de dokter speelde. Dat heeft hij overigens gedaan van 1974 tot 1981.
Op de voorzijde van deze harde kaft uitgave een foto van Who, maar ook op de achterzijde.
Het boek telt 62 pagina's, gevuld met strips, verhalen, artikelen en spelletjes, voornamelijk begeleid door tekeningen. Foto's staan er nauwelijks in. Op de titelpagina een overzicht van de inhoud.
Het is een Nederlandse uitgave van Mulder in Amsterdam (Nr. 15.602) uit 1975.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten