Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 7 maart 2010

ASTERIX 2: ON ICE

Vandaag in de Asterix-serie het boek Asterix on ice.


Dit werk is in 1996 uitgebracht als programmaboek bij de ijsshow rondom Asterix, Obelix en de rest. Het betreft hier een nieuw verhaal, dat niet eerder in album is verschenen.


De regie van de show is in handen van Stéphanie Andros en de ontwikkeling van de pakken en maskers is verzorgd door Marie-France Larrouy. Deze vrijwel kompleet Franse produktie wordt ondersteund door Endemol International.

























Het boek is niet echt een stripverhaal, maar de foto's van de show worden steeds terzijde gestaan door tekeningen die betrekking hebben op getoonde scene. Daardoor bestaat er een duidelijke link naar de strip















Dit programma-boekje is volledig in het Nederlands en uitgebracht in harde kaft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten