Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 15 mei 2011

HUP AJAX !

HET Verzameloord wil via deze weg Frank de Boer en 'zijn' Ajax van harte feliciteren met het behalen van de Kampioenstitel 2011 in de vaderlandse eredivisie.
Een plaat uit de oude doos van het Telstar label uit Weert (Limburg), opgericht door Johnny Hoes. Het elftal van toen stond onder leiding van Rinus Michels en er werd gevoetbald door o.a. Johan Cruijff en Sjaak Swart. Er wordt geen jaartal genoemd.

3 opmerkingen:

  1. Dit is een elftalfoto van het seizoen 1967/1968.
    Met de 5 aanvallers Cruijff, Keizer, Swart, Nuninga en Groot. Vol op de aanval, jongens!
    Verder nog op de foto: Keeper Bals en de andere spelers Suurbier, Vasovic, Pronk, Van Duivenbode en Bennie Muller. Verzorger Salo Muller (geen familie) en Trainer/coach Michels completeren deze foto uit de tijd dat het Nederlandse voetbal nog niet op de internationale kaart stond.

    Paco De Meer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zijn er niet meer namen bekend van het elftal van 1968/69 ??????

      Verwijderen
  2. Verzameloord-Gastheer18 mei 2011 om 23:57

    Bedankt Paco, voor deze reaktie. Nu kan de LP in elk geval gedateerd worden als een uitgave uit 1968 of uiterlijk 1969. Daarna is een clubfoto als deze - neem ik aan - niet meer aktueel.

    BeantwoordenVerwijderen