Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 28 januari 2013

SMURFEN PRINTATELIER

Een Smurfen CD-rom uit 1998, geschikt voor Windows 95 en 98.
Het enige dat de doos (20x24cm) bevat is een CD-rom en een 2-pagina's tellend zwart-wit boekje op CD formaat met een zeer korte uitleg van het een en ander, Op de achterkant van de doos staat meer.
Het 'spel' is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar (je kunt niet vroeg genoeg met de computer beginnen!), maar we weten natuurlijk allemaal dat de kleine blauwe mannetjes leuk genoeg zijn voor alle leeftijden. De disc bevat o.m. een Smurf schermbeveiliiging, een Smurf achtergrond, een Smurf cursor, Smurf lettertypen en zelfs Smurf geluiden.
Het is een uitgave van Infogrames, Emme en MediaMix Benelux en kostte destijds bij Kruidvat 3,99 (omgerekend ongeveer 1 euro 50).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten