Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 24 maart 2012

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 29: VIDEO

De video-uitgaves van de Turtles is niet echt een duidelijke aangelegenheid. Er zijn twee bedrijven die door elkaar een reeks uitgeven, of ze hebben allebei na elkaar dezelfde reeks banden op de markt gebracht, met als enige verschil het logo. Dit laatste lijkt het geval: De banden van Videofilm Express zijn uit 1991, de reeks van Cartoons R Fun uit 1993.
Volgens de binnenkant van een Videofilm Express-tape zijn er 10 banden verschenen en vermoedelijk heeft Cartoons R Fun ze niet alleen uitgebracht in de bekende plastic dozen met inlay, maar ook in de bovenstaande kartonnen verpakking.





































Behalve deze serie van 10 banden, heeft GoodView in 1988 ook al wat uitgegeven. Hieronder als voorbeeld één enkele en één dubbele (2 tapes in één doos) uitgave.









1 opmerking: