Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zondag 29 april 2012

HET VERSIER SPEL

Het Versier Spel of (zoals het op de voorzijde van de doos staat) Het Verleidelijke Versier Spel, uitgebracht door Miko in Nieuwegein. de ondertitel luidt: Voor iedereen die hunkert naar verlangen. Dat geldt dan (volgens de tekst op de onderzijde van de doos) vanaf 3 jaar. Daaronder wordt het gevaarlijk vanwege kleine onderdelen. Wat zijn we in Nederland toch liberaal.



Behalve een 66 pagina's tellend boekje (10x15cm) met regels & opdrachten, bevat de doos (25,5x34,5cm) een dobbelsteen, 8 pionnen en een speelbord dat op drie manieren is te gebruiken.





1 opmerking: