Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 26 november 2012

FONO DISC SINGELS

Eén van de zusterblogs van HET Verzameloord - De Catalogus van Nederlandse singelseries - is een serie rijker: Het jaren 60 label Fono Disc.
De serie bevat bijna 150 singels en nog meer hoesjes, aangezien ze vaak 2 of 3 keer zijn uitgebracht met een andere hoes. De nu gepubliceerde serie is nog niet kompleet.
De muziek die Fono Disc heeft geperst varieert van Schlagers naar klassiek, van pop naar accordeon en van draaiorgel tot kinderliedjes. Gemene deler is dat alles is nagespeeld.

Vanwege de hoeveelheid hoesjes heeft deze serie een eigen stek gekregen. Dus als je alle tot nu geplaatste Fono Disc plaatjes wilt bekijken, ga dan naar: fonodisc.blogspot.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten