Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 5 april 2014

MEGA MINDY 27: VERRASSINGSEIEREN

Een klein doosje (14x7x4,5cm) met daarin 3 verrassingseieren van Mega Mindy.
Hieronder een voorbeeld van zo'n ei, gezien van twee kanten.
Elk chocolade-ei is verpakt in een bedrukt zilverpapiertje. Er zijn 5 verschillende verpakkingen.
De bedoeling is om de chocola op te eten en uit het ei een heel klein poppetje te scoren. Aangezien je bij voorbaat niet weet welke figuurtje in het ei is verstopt, dien je aardig wat eieren te verorberen om de serie kompleet te krijgen. Om te weten wanneer de serie kompleet is, zit er in elk ei tevens een papiertje (14x7cm) met daarop de 9 beschikbare figuurtjes.
Tot slot de 9 hardplastic poppetjes met een gemiddelde hoogte van 4cm.De chocolade verrassingseieren zijn uitgegeven door het Belgische bedrijf Hamlet in Vrasene, in 2013. De houdbaarheidsdatum is 30 juni 2014.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten