Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 15 maart 2015

LOURDES 91: 'PORSELEINEN' BORD

Het heeft de looks van porselein, compleet met craquelé, maar is gemaakt van doodgewoon kunststof. Op de voorstelling het bekende tafereel bij de grot met - altijd weer curieus - op de achtergrond het kerkencomplex (dat ligt in werkelijkheid boven de grot). Het bordje heeft een doorsnee van 17cm en was uiteraard bedoeld als wanddecoratie. Het is geproduceerd door de firma Mebel in Italië (specialist in plastic souvenirs) met nummer PA 6. Geen jaar bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten