Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 15 mei 2018

DISNEY DINSDAG: CARS TASJE

Een rond tasje uitgebracht naar aanleiding van de Disney tekenfilm Cars.
Het tasje heeft een diameter van 11cm en is 3cm diep. Met een ritssluiting kun je het voor de helft openmaken. Het eraan bevestigde koord, is niet echt geschikt om aan de schouder te dragen.
Waarom dat koord er dan wel zit is wat onduidelijk, met name omdat de rode knop (die het linker en rechter deel van het koord met elkaar verbind) eenvoudig los gaat. Ook de achterkant geeft weinig duidelijkheid over het doel van dit kleine gebruiksartikel.
Jaar van uitgave wordt nergens vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten