Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

woensdag 9 januari 2019

MAGNETIC CAR - SUPERMAN

Het stukje speelgoed van vandaag heet 'Magnetic Car - Superman', maar dat is - zoals we zo meteen gaan zien - helemaal niet de juiste naam.
Een plastic zakje van 18x20cm, met daarin een vrijwel even groot kartonnetje en wat 'spullen'. OOp het karton staat de naam.
Het is niet echt duidelijk, maar op de plaatjes is geen Superman herkenbaar. Op de achterzijde staan de instrukties van het bouwpakket.
Eerst maar even alle onderdelen eruit halen.
De tekeningen moet je inkleuren met de meegeleverde stiften. Dat geldt voor The Incredibles....
 ....en Batman, maar waar is Superman?
Wellicht is die door de vorige eigenaar ingekleurd en weggegooid....
Als je de tekeningen hebt ingekleurd, kun je een wagentje in elkaar prutsen, volgens de gebruiksaanwijzing.
De wielen moet je steeds hergebruiken.
Het inkleuren heb ik achterwegen gelaten. Gelukkig staat er op de achterzijde ook een plaatje met de ingekleurde 'wagentjes', zodat je een idee kunt krijgen van hoe het er uit moet zien, maar ook daar staat Superman niet bij. Vreemd.
De grap is vervolgens, dat de wieltjes magnetisch zijn. Met de meegeleverde handel kun je het ding vooruit trekken, zonder het daadwerkelijk aan te raken.
Het is een uitgave van Take-a-Part Magnetic Toys (No. 216) en gemaakt in China. Geen produktiejaar bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten