Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 13 augustus 2013

POCAHONTAS 42: PUZZLE RAVENSBURGER

Naast King en Jumbo bracht ook Ravenburger puzzels van Pocahontas op de markt. Of het hier gaat om een enkele puzzel of dat het er een is uit een reeks is mij niet bekend. Wel weer een nieuwe afbeelding. Je moet 200 stukjes aan elkaar leggen om de gehele voorstelling van 42x29,7cm te realiseren. Dat is aanzienlijk groter dan de voorstelling op de doos, die in totaal 27,5x18cm meet. De puzzel heet 'Leven in het indianendorp' en heeft catalogusnummer 12 111 3. Het ontwerp is van COMICON in Barcelona. Vervaardigd in Duitsland in 1995.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten