Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 31 augustus 2013

FLINTSTONES 10: SUIKERSPIN

Behalve op een kermis of bepaalde markten, kun je de laatste jaren een suikerspin ook kopen in een afgesloten plastic bekertje. In dit geval 2 smaken in Flintstones bekers.
Een beker meet een hoogte van 12cm en de tekening aan de zijkant wordt herhaald op het deksel van zilverpapier, dat verwijderd dient te worden om het suikergoed te kunnen nuttigen.
Wat je overhoudt is de kartonnen verpakking die om de twee bekers is gedraaid. Ook daarop dezelfde vrolijke tekening van Fred Flintstone als verkoper van suikerspinnen.
Het suikergoed is geproduceerd door Gunz in Oostenrijk en was goed tot 18 juli 2013.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten