Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 19 mei 2014

CLUEDO (Clipper versie)

Eerder stonden er al twee versies van dit spel op HET Verzameloord (zie HIER), vandaag een derde variant van dit detective-spel.
De doos meet 51x21cm en bevat (in tegenstelling tot de andere twee versies) een fotoomslag met daarop de zes hoofdrolspelers van het spel.
De inhoud van de doos is enigszins sober van aard. Naast de spelkaarten en pionnen op de inlay van de doos een korte inleiding op het spel. En een arsenaal aan moordwapens.
Ook is er uiteraard het spelbord (49x49cm).
Om dit spannende detectivespel te kunnen spelen, lees je eerst de spelregels. Eenvoudig uitgevoerd op vier velletjes.
Naast de speelkaarten van de 6 verdachten, worden deze ook nog een voorgesteld (met iets andere foto's) op zowel de voor- als de zijkant van de doos. Van links naar rechts:
Mevr.Peacock

mej.Scarlett

kolonel Mustard

dominee Green

mevr.White

prof.Plum
Dit bordspel is een uitgave van Clipper (ref.nr.020102) en geschikt voor 3 tot 6 spelers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten