Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 31 mei 2014

MEGA MINDY 35 - DETECTIVEDOOS

Alles is 'mega' in de TV-serie Mega Mindy en dat geldt zo nu en dan ook voor de merchandise die rond het Belgische sukses programma is verschenen. Met name deze Detectivedoos.
De doos meet 42x29cm. De hoogte is 6cm.
 Op de onderkant van de doos is enigszins weergegeven wat er in de doos zit en dat is ook behoorlijk mega, al zou je dat zo niet zeggen..
Wellicht dat een plaatje van de inhoud meer zegt.
Alles wat een detective nodig heeft zit er in, van verrekijker tot konstuktietekeningen van gezichten. Genoeg om de kinderen met aspiraties in deze richting urenlang bezig te laten zijn. Ook bevat de doos een geïllustreerde handleiding van 15 bladzijden.
Het spel is een uitgave van het Italiaanse Clementoni, uiteraard onder licentie van Studio 100. Geen jaar van produktie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten