Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 28 september 2014

LOURDES 79: METALEN GROT MUZIEKDOOS

Lourdes en muziekdoos is kennelijk een gelukkige combinatie. Dit is het vierde exemplaar dat ik heb. De andere drie vindt je hier. Het onderhavige beeldje is volledig van metaal. De basis is 9x6,5cm, de totale hoogte 16cm. De figuren zijn niet heel gedetailleerd uitgevoerd of die is verloren gegaan. Wel is het kerk complex met grot redelijk uitgebreid uitgewerkt.

De muziekdoos is verwerkt in de basis. Aan de onderkant bevindt zich het opwindmechanisme. Zoals meest gebruikelijk geen jaartal of productiebedrijf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten