Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 8 september 2014

LUCKY LUKE

Van de bekende stripheld Lucky Luke is in de loop der jaren veel merchandise verschenen. Vanaf vandaag  staan op het HET Verkoopoord twee unieke artikelen van deze Westernheld te koop.Wees er snel bij.
HET Verkoopoord is de nieuwe verkooppagina van HET Verzameloord. Daar staan en gaan in de toekomst artikelen op verschijnen die eerder op HET Verzameloord hebben gestaan of soms gewoon overbodig zijn.
Als je iets wilt verkopen en je vindt het op Marktplaats te druk, stuur dan je gegevens (foto en omschrijving van het produkt) naar hetverzameloord@gmail.com

HET Verkoopoord kun je bereiken via de link boven het plaatje van Rataplan of in de lijst met zusterblogs van HET Verzaneloord (rechts)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten