Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 10 april 2015

BOEKOMSLAG: THUNDERBIRDS BUMPER STORYBOOK

Deze week startte op ITC een volledig nieuwe serie van de Thunderbirds onder de originele titel 'Thunderbirds are Go', volledig gemaakt in CGI dus zonder de touwtjes. Of het daardoor beter wordt....?

Tijdens een kort bezoek aan Engeland kort geleden vond ik dit boekje, een pocket van 20x13cm. Het bevat vier korte verhalen: The Uninvited, Brink of Disaster, Sun Probe en Atlantic Inferno. De kenner herkent natuurlijk meteen vier originele verhalen uit de oude serie, voor deze gelegenheid bewerkt door Dave Morris. Aan de binnenzijde zwart-wit tekeningen zonder vermelding van een tekenaar.

Het boekje is uitgegeven door Carlton Books in 2001. In 1992 werden de verhalen al als afzonderlijke boekjes uitgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten