Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 11 oktober 2015

LOURDES 101: METALEN FIGUURTJES

Opvallend kleine voorstelling van Bernadette en Maria (hoogte 5,5cm met voet), maar met veel details, zoals het struikgewas, rechts naast Maria en de bron, bij de knieën van Bernadette. Ook de figuurtjes zelf zijn, ondanks hun kleine formaat in detail uitgevoerd.

Ik vraag me af waar het voor diende. Vermoedelijk enkel een klein ornamentje om bij een kaars te plaatsen of zo, maar daar is het wel erg klein voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten