Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 25 oktober 2015

LOURDES 102: WAXINELICHTHOUDERS METAAL

In september 2011 publiceerde ik al een waxinelichthouder van metaal, die duidelijk in dezelfde reeks hoort als de metalen bekertjes van vandaag. Sinds die tijd is er niets méér bekend. Bij deze drie gaat het steeds om een variant van de vaste voorstelling van Bernadette en Maria, solo en in een grotachtige omgeving. Het gaat om metalen plaatjes, die bevestigd zijn op metalen beker van ongeveer 6cm hoogte en doorsnee. De kwaliteit van de voorstelling is erg verschillend.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten