Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 22 augustus 2017

DISNEY DINSDAG: MAGIA

Een goocheldoos uit de Disney-stal met de magische titel Magia. Wellicht hebben ze bedacht dat die naam niet voldoende is. Op de zijkanten staat mede daarom: 'goochelen met Mickey' (de twee lange zijden) en 'Mickey goocheldoos' (op de twee korte zijden). Daar komt het woord 'Magia' dan weer niet terug. Vreemd allemaal. Alsof het oorspronkelijk een Spaans produkt is en het te lastig was om de tekening aan te passen..
De tamelijk grote doos meet 40x21cm en heeft een gezellige afbeelding van Mickey, die in het bezit is van twee hoge hoge hoeden. Eén om te dragen en één om mee te werken.
De doos is best aardig gevuld met materiaal, waar je - volgens de doos - 100 trucks uit kunt halen.
Om dat allemaal in goede banen te leiden, zit er een handleiding bij (20 pagina's op A-4 formaat) waarin alle 100 tricks met tekst en tekeningen worden uitgelegd.
Het is een produkt van Hanky Panky S.A. uit 1981 en dat bedrijf zit op de Canarische Eilanden. Toch Spaans dus. Voor de Nederlandse markt tekent Selecta (nr. 19652)

1 opmerking:

  1. Hallo, wij vinden op zolder deze magia, Toveren met Mickey. Nu onbreekt de handleiding. Hebben jullie een kopie voor ons? Alvast bedankt. Harmienke

    BeantwoordenVerwijderen