Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 2 augustus 2017

KIKKERKONING SINGELBOEKJE

Een singelboekje van De Kikkerkoning. Dit mag heel letterlijk worden genomen, want de voorzijde van het boekje (18x20cm) is daadwerkelijk de singel. Op de achterkant staat dezelfde afbeelding, maar daar is de singel geen draaibaar plaatje.
Het boekje bevat zes pagina's tekst (met even zoveel zwartwit illustraties) en vier paginagrootte kleurentekeningen, plus één slotplaatje. Ze zijn alle 11 getekend door Truus Vinger.
Het is een uitgave van Mulder & zoon NV in Amsterdam. Jaar van uitgave is onbekend. Binnenkort op HET Verzameloord uit deze reeks Klein Duimpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten