Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 13 september 2017

ASTERIX REUZE PRIKBLOK

Een 'reuze' prikblok van Asterix en alle medespelers uit de gelijknamige strips, Ik zeg reuze tussen aanhalingstekens, omdat het item in mijn ogen niet zo heel erg groot is: 16x24cm.
Hoewel het een Nederlands produkt is, is het uitgevoerd in twee talen. Slimme vogels zien ook een Duits woordje staan, maar ik doel op de achterzijde van de verpakking. Deze is identiek, op de naam na,
Deze verpakking bevat een prikkussen, prikker en een blok met tekeningen.
Dit blok bestaat uit 15 zwartwit tekeningen, die je moet inkleuren en vervolgens dient uit te te prikken met de meegeleverde prikker, op het meegeleverde kussen. Waarom dit zo moet en niet met een schaar is mij een raadsel, maar dat zal het spel wel zijn. Hieronder drie voorbeelden van de set tekeningen.
Het is een uitgave van Selecta Spel en Hobby BV (nr.2618) uit 1982.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten