Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 22 juni 2010

DISNEY DINSDAG 5: PLUTO

Vandaag de dag is het allemaal oranje dat de klok slaat en het straatbeeld bepaalt. Daar doet HET Verzameloord lustig aan mee en wat kan er op Disney Dinsdag meer oranje zijn dan PLUTO, de trouwe hond van Mickey Mouse.

Van Pluto is één viewmaster-pakket uitgebracht met het nummer B-529. De envelop - met de de drie schijven erin - kent verschillende afbeeldingen. Hier zijn er 2 weergegeven. Het pakket is in vier talen verschenen: Engels, Nederlands, Duits en Spaans. De jaren van uitgaven zijn onbekend.



Voor meer viewmasters kan men hier terecht, één van de blogs die door jouw Verzameloord-gastheer is opgezet en wordt bijgewerkt. Je kunt te allen tijden ook de link rechts op deze blog gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten