Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

maandag 21 juni 2010

EVA SPORT

Het WK 2010 is nog steeds in volle gang en HET Verzameloord speelt mee met voetbal gerelateerde artikelen, zoals vandaag een boekje uit de enorme reeks van strippockets voor volwassenen. Bekend zijn series als Oltratomba, Wallestein, Terror en Taboe, maar de reeks bevat ook series als Karzan, Politie en De Prostituée.



Een van de kleinere series is Eva Sport, bestaande uit 16 delen en uitgebracht in 1986-1987. Bij deze deel 5: Hoekschop.

De verhalen gaan allemaal over een meisje (ik geloof niet dat ze ergens echt Eva heet) dat - nooit zonder problemen - het maakt in een bepaalde tak van sport, zoals honk-bal, paardrijden, boksen, roeien en wielrennen.


In Hoekschop gaat het over Giovanna (Giovanni) die wil voetballen in de topklasse van het mannenvoetbal en daarin (uiteraard) slaagt.


Het boekje is uitgegeven door Byblos in Brussel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten