Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 1 september 2013

LOURDES 58: LES PETITS CHANTEURS

Les Petits Chanteurs de Lourdes is een jongenskoortje met heel hoge stemmen. De vier liedjes op deze EP zijn geschreven door Jean-Paul Lecot (tekst) en Abbé Paul Decha (muziek). Deze laatste bespeelt ook het orgel. De hoes toont drie jongens (de petits chanteurs??) met op de achtergrond de bekende kerk. Verschenen op Agorila AG 60-55. Geen jaartal bekend, maar gezien de sfeer van de hoes - vooral de paarse rand - zou ik zeggen eind jaren '60, begin jaren '70.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten