Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 3 juni 2014

DISNEY DINSDAG: DISNEY MANIA IN HOORN

In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn is sinds zondag 26 mei de tentoonstelling Disney Mania te zien. Een uniek overzicht van 90 jaar Disney. Van de allereerste Alice filmpjes, via Mickey Mouse en de vele hoofdfilms naar het succesverhaal van Pixar. Zeer veel merchandise is er te bewonderen, van de oudste Mickey Mouse poppen en horloges tot de nieuwste speeltjes van Cars. Ook Walt Disney zelf komt aan bod en natuurlijk de themaparken. Een must voor alle Disneyfans. En...niet onbelangrijk... HET Verzameloord heeft een aardig steentje bijgedragen aan de inhoud van de vitrines. Hieronder een impressie. Er is uiteraard veel meer te zien. Ga kijken. Het is de moeite waard.


Voor meer informatie kijk op website van het museum door HIER te klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten