Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 4 juli 2015

BEVERLY HILLS 90210 92: PENNENDOOSJE en ETUI

Ik geloof toch dat ik voor mijzelf de merchandise van een TV-serie het leukste vind als het toegespitst op die bepaalde serie, zoals een Middelbare School serie als Beverly Hills 90210, waarvan je dus spullen kunt kopen die te maken hebben met de Middebare School: Pennen, mappen, schriften en onderstaande pennendoos.
Maar ook een etui hoort in die lijn thuis. Dit is overigens een tweede etui naar aanleiding avn deze serie. De eerste kun je HIER vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten