Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

vrijdag 3 juli 2015

SPEAR'S SUPERPUZZLE

Een superpuzzle van het Engelse bedrijf Spear's Games.
Het is een variant op het aloude Tangram. Het gaat nu niet om 10 gevormde stenen, maar om 48 (24 rode en 24 groene). Daarmee moeten bepaalde figuren/voorstellingen gelegd worden.
Je kunt het alleen spelen, maar ook met twee. Ieder een kleur stenen en zien wie het eerste de afbeelding heeft nagemaakt.
Er is niet alleen een Engelstalige gebruiksaanwijzing toegevoegd. Het een en ander wordt ook uitgelegd in het Frans en Nederlands.
Er is geen jaar van uitgave bekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten