Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 8 november 2015

LOURDES 103: PLASTIC MEDAILLON

Het eerder door mij in mei 2014 geplaatste ovale medaillon lijkt, met het object van vandaag in ogenschouw nemend, bepaald niet compleet. Het gaat om een plastic voorstelling achter bol 'glas' van plastic met een behoorlijk hoog kitsch-gehalte. Ook de sierrand is van plastic. Het huidige object is iets groter (20x16,5cm met rand). Ik heb ook nog een kleinere uitvoering (12x10cm). Alle drie de voorstellingen zijn nagenoeg hetzelfde. Het is de bedoeling om het op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten