Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 22 november 2015

LOURDES 104: PLASTIC GROT MUZIEKDOOS

Weer eens een muziekdoos, ingebouwd in een grot. Dit maal een plastic grot van enig formaat (hoogte 20 cm, de voet meet 11x7cm). De vormgeving is wel in orde, alleen het schilderwerk is behoorlijk primitief. Vooral blauw en rood, waardoor bijvoorbeeld het gezicht van Bernadette helemaal is weggelaten en de nadruk komt te liggen bij het blauwe water van de bron, midden voor.


Aan de onderzijde het muziekdoosgedeelte, met een sticker waarop in zes talen een muziekgarantie wordt gegeven. Wat dat waard is weet ik niet, want er komt geen muziek uit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten