Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 29 juli 2018

DE SEKS BOEK-BOX

De Seks Boek-Box! Dat klinkt als of je heel wat in handen hebt, maar feitelijk gaat het om een klein vierkant kartonnen doosje van 9x9x9cm.
Op de bodem een korte beschrijving van spel en inhoud.

Je kunt het doosje op één manier openen, waarna de inhoud zichtbaar wordt. Verbluffend is het allemaal niet te noemen.
Drie dobbelstenen, negen envelopjes met inhoud en een klein, maar best dik boekje.
In de envelopjes zitten 9 puzzelstukjes die aaneen kunnen worden gelegd.
Op de andere zijde staat ook van alles, wat uiteraard allemaal te maken heeft met de spellen, die weer worden beschreven in het meegeleverde boekwerk.
Het boek is geschreven door Emily Dubberley en de box is - als Nederlandse vertaling - in 2005 uitgegeven door De Lantaarn in Soest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten