Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

dinsdag 20 november 2018

DISNEY DINSDAG: BLOKPUZZEL

Vandaag een blokpuzzel van Disney, met afbeeldingen uit zes verschillende films.
De doos meet 27x23cm en heeft een doorzichtige plastic deksel. De puzzel bestaat uit 20 plastic blokken, waarmee dus zes puzzels te maken zijn. De afbeeldingen staan weergegeven op de onderzijde van de doos.
Voor de duidelijkheid zijn er ook zes velletjes bijgevoegd, met daarop de puzzelafbeeldingen op grootte van de puzzel.
Ik heb geen idee wie de puzzel heeft uitgebracht en wanneer. Hij is in elk geval geproduceerd in Duitsland. Afgezien van het feit dat dat vermeld staat, is de uitvoering in het Duits en Engels. Dat is ook te zien op de vier zijkanten van de doos, waar veel Disneyfiguren afgebeeld zijn. Hun Duitse naam staat erbij, met tussen haakjes de oorspronkelijke Engelse tegenhanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten