Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 17 november 2018

HINTS

Een spel dat is uitgekomen naar aanleiding van het bekende TV spel Hints.
De serie werd vanaf 1983 gepresenteerd door Frank Kramer bij de KRO. Later werd het stokje overgenomen door presentatrice Anita Witzier. De serie stopte in 2003. In 2010 kwam het programma terug en werd het gepresenteerd door Sofie van den Enk. Na één seizoen werd Hints weer beëindigd. Hints is het spel, waar een panel moet raden wat iemand met handen en voeten (dus zonder woorden) uitbeeldt. De doos meet 32x23cm.
De doos bevat voornamelijk kaarten....
....maar ook een spelbord....
...en uiteraard de gebruiksaanwijzing.
Het spel is in 1997 uitgeven door Toys & Games Express in Houten (art.Nr.70914320) met toestemming van de KRO. Geschikt voor voor 8 jaar en ouder.
,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten