Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 15 december 2018

SANDOKAN PUZZELS

Vandaag een reeks van zes puzzels die uitgebracht zijn naar aanleiding van de TV-serie Sandokan (1976, 6 afl.) waarin de Indiase akteur Kabir Bedi de titelrol vertolkte. Gedreven door zijn haat tegen de Britse kolonisten, vecht Sandokan voor de vrijheid van zijn kleine koninkrijk, het eiland Mompracem. Het eiland is in handen van zijn vijand, die het langzaam aan vernietigt. De nobele prins Sandokan is een uitstekend vechter en vecht tot het bittere eind. Hij heeft geen genade voor zijn vijanden, maar is trouw aan zijn vrienden.
De dozen meten allemaal 34,5x23,5cm en bevatten elk 500 stukjes. De gelegde puzzels passen niet in de doos, aangezien 50x35cm zijn. Hieronder de puzzels uit deze reeks, op numerieke volgorde.
Ze zijn in Italië uitgebracht door Clementoni en hebben de nummers 103006 t/m 103011. Op de zijkanen staat in vier talen vermeld, dat het produkt alleen verkocht mag worden in België, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Nederland. Dit wordt overigens niet in het Nederlands vermeld.
Jaar van uitgave is 1976.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten