Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 20 april 2019

HENNY HUISMAN MINI-PLAYBACK SHOW

Vandaag zowel een boek als een LP, uitgebracht n.a.v. het TV-programma De Mini-Playback Show, onder leiding van Henny Huisman. Het programma heeft gelopen van 1985 tot 1998.
Dit boek is in 1987 uitgegeven door Het Spectrum in Utrecht. De tekening op de voorzijde is van Marcel Bosma, die ook de illustraties in het boek heeft verzorgd. Op de achterkant van het boek staat helemaal niks.
De LP van de serie is ook uitgekomen in 1987 bij Corduroy Records (CLP 2409).
Er is één singel vanaf getrokken. Dat is de titelsong 'k Zou best beroemd willen zijn. Die is in de hitparade niet verder gekomen dan een tip-notering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten