Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

woensdag 18 juni 2014

ADVERTENTIE LP-AKTIE PANORAMA

In 1974 had het weekblad Panorama een aktie opgezet om nieuwe abonnees te werven. Met de Wereldkampioenschappen in Duitsland in het vooruitzicht kreeg je bij het aanbrengen van een nieuw abonnee een LP kado. Die werd aangeboden door Hup de Leeuw, Panorama's mascotte voor de spelen.
Deze advertentie had 10 vervolgen, maar voortaan moest je voor elk produkt betalen. Als abonnee van het blad kreeg je korting.
Voor deze en de andere advertenties uit deze serie verwijs ik graag door naar een zusterblog van HET Verzameloord: advertentie-tijd
Voor nu wenst HET Verzameloord
dat Oranje vanavond tegen Australië
Opnieuw wint en weer vijfmaal skoort

Geen opmerkingen:

Een reactie posten