Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 29 juni 2014

WK HISTORIE: LP WK '74

Het leek een verloren zaak vanavond tegen Mexico, maar wat kwamen ze terug! Wat een vechtlust! Dit team is, evenals in 1974, een onverwachte favoriet voor de finale. Deze LP kwam destijds op de markt, uitgebracht door het AD. Op de achterkant knipsels over het succes van Oranje.


2 opmerkingen:

  1. Michel, helaas wordt de tekenaar nergens vermeld op de hoes. Alle credits van de medewerkers zijn op de achterkant te vinden, linksonder in de hoek. Wellicht was de tekenaar verbonden aan het AD.

    BeantwoordenVerwijderen