Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

donderdag 1 januari 2015

1 JANUARI

De miljoenen zijn weer weggeknald. Letterlijk opgeblazen. Wat had daar allemaal mee gedaan kunnen worden aan wereldverbeterende zaken. Nou ja. Het gaat kennelijk nog niet zo slecht in Nederland.
Vandaag is het 1 januari. Dag van bezinning en opnieuw beginnen. Vooruitkijken en nieuwe zaken plannen. Voornemens en wensen. 2015 duurt slechts een jaar, maar een jaar heeft 365 dagen en daarin kan heel veel gebeuren.
http://renemichaelis.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten