Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 24 januari 2015

BEVERLY HILLS 90210 69: BRENDA DAS BIEST

Een van de hoofdrollen in de TV-serie Beverly Hills 90210 werd gespeeld door Shannen Doherty (1971). Deze dame was daardoor even erg populair bij het publiek (met name door alle schandalen rondom haar persoon, zoals naaktreportages in verschillende mannenbladen, waaronder Playboy) en daarom verschenen er verschillende boeken over haar, zoals ook het onderstaande Duitse boek Brenda das Biest. Met dank aan Peter Oosterman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten