Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.

zaterdag 25 mei 2019

BOB THE BUILDER RALLYE

Bob the Builder Rallye. Hij is bij ons beter bekend als Bob de Bouwer, maar dat mag de pret niet drukken voor de allerkleinste om dit spel te spelen.
De doos meet 37x27cm.
Op de onderkant wat info over het spel, dat in vier talen is weergegeven: Duits, Italiaans, Frans en Nederlands. Ze hebben kennelijk een middenweg gezegd, door de hoofdfiguur met zijn Engelse naam te vermelden.
De doos heeft een een leuke maar ook simpele inhoud. Dat moet natuurlijk ook, gezien de leeftijdsgrens van 2,5 tot 5 jaar.
Behalve het spelbord (dat is de inlay van de doos!) zijn er vier 'pionnen'....
...en een dekorstuk, dat je rechtop achterin de doos steekt.
En dan spelen maar.
Met de meegeleverde dobbelsteen wordt bepaald wie zijn voertuig naar voren mag zetten. Wie het eerste de eindstreep=bouwplaats bereikt heeft gewonnen. Dit is de dobbelsteen.
Het spel is een uitgave van Ravensburger (nr 21 663 5) uit 2002.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten