Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

maandag 22 juli 2013

JUMBO AANVULLING

Sinds november 2012 bestaat de zusterblog met puzzles van Jumbo uit de periode 1958-1972. Intussen heeft de blog zijn definitieve vorm wel bereikt (kan dat?), maar er ontbreken helaas nog best veel afbeeldingen. Ik kom de puzzles ook niet vaak meer tegen in de kringloop. Heeft iemand een puzzle of zie je er ergens een, die nog niet in de catalogus is afgebeeld, maak een foto en mail deze dan naar hetverzameloord@gmail.com, dan plaats ik hem. Samen kunnen we de catalogus compleet maken!


Deze puzzel - Jumbo 942 - werd deze week opgestuurd door Nico Stalenburg.Behalve in de catalogus had ik hem nog nooit gezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten