Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 9 mei 2015

BEVERLY HILLS 90210 84: CD'S

Behalve de officieel uitgegeven soundtrack van de TV-serie Beverly Hills 90210 (zie HIER), zijn er nog twee CD-singels uitgebracht als onderdeel van het soundtrack geheel. De eerste is het lied 'Love is' gezongen door Vanessa Williams en Brian McKnight.
 De tweede singel afkomstig van de originele CD is Shanice met 'Saving forever for you'. Deze is in twee verschillende edities verschenen.
.
Naast deze soundtrack singels zijn er nog twee CD's uitgebracht. Dat zijn eigenlijk popverzamelaars onder een Beverly Hills jas. De eerste is 'The College Years' uit 1994.
voorzijde

achterkant
 Dankzij Peter Oosterman bij deze ook de inhoud van het bijbehorend boekwerkje.

De tweede verzamelaar naar direkte aanleiding van deze TV-serie is 'Songs from the Peach Pit' uit 1996. In de serie is de Peach Pit de plaats waar de schoolgaande jeugd elkaar ontmoet. Er klinkt daar altijd muziek. Een keuze daarvan is terug te vinden op deze schijf.

voorzijde (met binnenkant)

achterkant

poster (na openklappen van de voorzijde)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten