Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

dinsdag 12 mei 2015

CARS MAGNETEN-SPEL

Een van de meest populaire films van de Disney Studio's - zeker wat betreft merchandise - is zeer waarschijnlijk Cars uit 2006 en (in wat mindere mate) zijn opvolger Cars 2 uit 2011. Daar is stapels speelgoed en ander gerelateerd materiaal van verschenen. Zo ook deze Magnetisc.
Op de achterzijde van deze - als koffer uitgevoerde doos - staat een zeer korte uitleg.
Aangezien de doelgroep 3+ is, is het allemaal niet zo heel erg ingewikkeld. Er zijn twee afbeeldingen op metaal gedrukt....
...en er zijn 23 verschillende afbeeldingen van de 'cars' op magneet gedrukt, die je erop kunt 'plakken' en weer verwijderen. Goed voor - volgens de doos - 15 minuten  speelplezier!!!!! En als het helemaal voorbij is, zijn de plaatjes nog altijd te gebruiken als koelkastmagneten.
Naast deze kleine auto'tjes zijn er ook magneten van twee grote, die je als een puzzel in elkaar moet zetten.

Het spel is een uitgave van Jumbo (nr.12837) en is uitgebracht zonder uitgave-datum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten