Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zondag 24 mei 2015

LOURDES 95: ASBAK

Een opvallend souvenir (of misschien ook wel niet in Frankrijk) is dit asbakje (doorsnee 12cm). De voorstelling blijft beperkt tot het kerkencomplex, dus geen Bernadette en Maria. Zou dit iets te maken kunnen hebben met de functie van het object??


Op de onderkant staat te lezen: Souvenir de mon beau voyage à Lourdes EN de producent: Jammet Seignolles uit Limoges. Zonder vermelding van productiejaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten