Hallo verzamelaars in Nederland en de rest van de wereld. Op deze site zijn we leuke en vreemde verzamelobjekten aan het presenteren. Onder deze voorwerpen kun je dingen verwachten van Serge Gainsbourg, Michaelis, Elf Provincien, ronde puzzels, Simplex, Tom-Tas, Kolibri en Pinkwin. Maar ook voorwerpen uit Lourdes, De Fabeltjeskrant, Rick de Kikker, Man from U.N.C.L.E en zelfs enige erotiek. Ja ja, een veelzijdige verzameling is de essentie van HET Verzameloord.
We hopen dat jullie dit leuk vinden en massaal zullen gaan reageren, om eventueel fouten te verbeteren en aanvullingen aan te...eh vullen.
Dat kan rechtstreeks via Blogger of via het welbekende e-mailadres
hetverzameloord@gmail.com

zaterdag 30 mei 2015

BEVERLY HILLS 90210 87: ANNUALS EN JAHRBUCH

Van vrijwel elke serie verscheen er in het verleden - na elk seizoen - een jaarboek. Dit was een overzicht van de reeks, opgevuld met wetenswaardigheden, spelletjes en foto's. De serie Beverly Hills 90201 is daar geen uitzondering op. Hieronder de jaartboeken van 1993 en 1994.

 In Duitsland komt van het eerste seizoen ook een jaarboek uit. Ik weet niet zeker of Nederland ook in die traditie heeft meegehobbeld.
 Met dank aan Peter Oosterman voor deze bijdrage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten